Colníci pri kontrole auta v Spišskom Štvrtku objavili pašované cigarety

30.01.2006 Levoča

Bratislava 30. januára (TASR) - Slovenskí colníci pri kontrole auta v obci Spišský Štvrtok objavili 205 kartónov pašovaných cigariet s ukrajinskými kolkami. ...
Bratislava 30. januára (TASR) - Slovenskí colníci pri kontrole auta v obci Spišský Štvrtok objavili 205 kartónov pašovaných cigariet s ukrajinskými kolkami. Colný dlh predstavuje hodnotu 119 068 korún.

V nedeľu 29. januára o pol piatej popoludní na ceste v obci Spišský Štvrtok v okrese Levoča zastavili colníci zo Spišskej Novej Vsi vodiča K. K. z Humenného na vozidle evidovanom vo Švajčiarsku. Poklepom na dvere automobilu colníci zistili, že v dutinách môže byť ukrytý tovar. Pri kontrole objavili za čalúnením uložené cigarety.
Vodiča s vozidlom previedli na colnú stanicu. Po dôkladnej kontrole našli v čalúnení oboch dverí vozidla, pri zadnom sedadle, v operadle zadného a oboch predných sedadiel, pod prístrojovou doskou a v čalúnení batožinového priestoru celkom 205 kartónov a 4 škatuľky cigariet označených ukrajinskými ochrannými známkami.
TASR o prípade informovala hovorkyňa Colného riaditeľstva SR Kristína Vavríková.
 

Vyberte región